Skip to content
Home » Hilsen fra Moskva EM fra vores danske venner

Hilsen fra Moskva EM fra vores danske venner

Igen bliver der sat nye højder for Færøsk kraftsport idet vægtløfteren Anna Kristina Niclasen som også løfter for den danske klub Ak Atlas er udtaget til deres liga dame hold, som skal dyste om det danske hold mesterskab den 29 maj netop i Slagelse.

Atlas holdets 3 øvrige deltagere er alle gengangere fra de sidste 4 års susses, hvor det er blevet til guld alle 4 gange.

Frank petersen udtaler:

”Vi er rigtig glade for i Atlas at være en del af udviklingen for færøsk kraftsport, og det at Anna kommer på hold viser med al tydelighed at Færøsk vægtløftning er på rette vej opad listen.

De 3 klubkammerater Sandra jensen – Katrine Bruhn – Louise Vennekilde er netop hjemvendt fra Europamesterskaberne i Rusland alle med danske rekorder og en 7 plads som bedste til følge.

Og netop i år hvor den internationale stævnekalender er blevet presset grundet corona, så bliver det en rigtig svær opgave at genvinde titlen.”

Frank Petersen er ret sikker i sin sag når han tænker tanker ved Færøsk kraftsport.Hvis Færinge står sammen på den fysiske platform ved skole idræt og fællestræningertopidræt, samt vidensdeling på tværs, så vil man kunne nå nordisk top niveau i løbet at få år.